Monikieliset sanakirjat

Sanakirjat joissa on useampia kieliä.

Iate Iaten ylläpitämä monikielinen sanakirja. Käännökset löytyvät 24 eurooppalaiselle kielelle eli oikeastaan siis sisältää 552 sanakirjaa. Käännettävät kielet ovat: tšekki, tanska, saksa, kreikka, englanti, espanja, viro, suomi, ranska, iiri, unkari, italia, latina, liettua, latvia, malta, hollanti, puola, portugali, romania, slovakki, sloveeni ja ruotsi.

Logos Toinen monipuolinen monikieli sanakirja. Sisältää 22 kieltä. Suomi ei ole edustettuna, mutta eipä ole ruotsikaan. Monta kieltä Euroopan ulkopuolelta ja muutama eksoottinen eurooppalainen kieli.
Euroopan ulkopuolisia: arabia, kiina, japani, korea, thai ja farsi. Eksoottiset eurooppalaiset: katalaani, galego (galicia) ja baski. Yleiset eurooppalaiset: saksa, ranska, espanja, italia, portugali, puola, tanska, hollanti ja venäjä. Maailmankielet englanti ja muodista pois liukunut esperanto.

sanakirja.org Vähän erikoinen käyttöliittymä jota hallitsevat mainokset. Vaikuttaa ihan pätevältä. Kielivalikoimassa näyttäisi olevan: suomi, bulgaria, englanti, esperanto, espanja, , hollanti, italia, kreikka, latvia, latina, , liettua, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, tanska, turkki, tšekki, unkari, venäjä ja viro. Yllättävän laaja sanasto.

ilmainensanakirja.fi Toinen mainoksilla kyllästetty sanakirja. Tuetut kielet täällä: englanti, espanja, suomi, hollanti, italia, japani, kiina, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, slovakki, tanska, turkki, unkari, viro ja venäjä. Sanaston sisältö on Euro kustannus Oy:ltä ja käyttää myös käännös.com sanakirjan sanastoa.

2 kommenttia:

lavas kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
lavas kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.