englanti sanakirjat

Englanti sanakirjat englanniksi. Siis vastaa nykysuomen sanakirjaa suomeksi. Lisäksi monia hauskoja ja hyödyllisiä erikoissanakirjoja ja muita sanoihin liittyviä palveluja.

Your Dictionary Laaja ja perusteellinen sanakirja. Sanoista löytyy ääntämisohjeet, mahdollisuus kuulla sana äännettynä, kattavasti kaikki sanan käännösvaihtoehdot ja esimerkkilauseita eri käännösvaihtoehdoille. Lisäksi sanoille löytyy synonyymilistat.

Hutchinson Dictionary of English Oikeinkirjoitusta ja väärinkirjoitusta. Täältä löydät sanat jotka ovat usein väärin käytettyjä tai muuten väärin kirjoitettuja.

Century Dictionary Online Voit etsiä amerikanenglannin sanoja ja löydät määritelmän ja suosituimpien sanojen merkitys on kerrotaan kuvin.

Merriam-Webster Dictionary Ilmainen nettiversio suositusta Merriam-Webster English sanakirjasta.

OneLook Dictionaries
Sanakirja haku palvelu, joka tarjoaa määritelmiä englanniksi ja vieraiden kielten sanakirjoja. Sanan oikea kirjoitusasu.

LookWAYup Monikielinen sanakirja ja tietoteos. Voit liittää tämän web sivulle.

Word Assault Etsii useista englanti sanakirjoista yhtä aikaa. Sisältää tietosanakirjan, paikkojen nimet, laskentatermit, raamatun sanakirjan ja laajan CIA:n ylläpitämän "factboot" tietoteoksen eri maista.

Datasegment Online Dictionary Word assaultin tapaan tämäkin etsii useista sanakirjoista ja tietoteoksista yhtä aikaa.

Dictionaryofsign.com Viittomakielen sanakirja. Sivut ovat tätä kirjoitettaessa alhaalla.

DifficultWords.info Täältä voi etsiä vaikeita tai epätavallisia sanoja.

WordWeb Online Online sanakirja joka käsittää amerikan-, australian,- britti-, kanadan- ja aasianenglannin sanastoa ja tavaamisohjeet.

Merriam-Webster's Word Central Sisältää vähän kaikkea sanoihin ja sanakirjoihin liittyvää: "Word of the Day" ja interaktiivisia pelejä. Tätä sivua kirjoittessani juutuin puoleksi tunniksi palaamaan "Jumble kids" peliä.

Webster's Dictionary 1913 Edition Vuoden 1913 Websterin sanakirja. Miten vähän sanat ovatkaan vuosisadassa muuttuneet. Muutama on tullut lisää kuten: televisio, atomipommi, tietokone ja webbiselain.

OneLook Reverse Dictionary Käänteinen sanakirja. Sinä kirjoitat sanan ja ohjelma näyttää siihen liittyviä termejä. Monin paikoin erittäin hyödyllinen. Voit esimerkiksi kirjoittaa sanan "football" ja saat ison joukon jalkapalloon liittyviä sanoja. Hyvä silloin kun et muista sana mutta tiedät mihin se liittyy.

Wiktionary Wikipedian tapaan rakennettu sanakirja.

Cambridge International Dictionaries Cambridegen kokoelma Englannin sanakirjoja, erikoissanakirjoja/sanastoja ja muutama Englanti-(joku muu kieli) sanakirjoja.

123 words.com Tässä sanakirjassa sanat on järjestetty sen mukaan mikä on niiden esiintymistiheys netissä. Enkun lisäksi muutama muukin kieli löytyy.

Visuwords Graphical Dictionary Sanat ja niiden yhteydet toisiinsa esitetty visuaalisesti. Hauska ja monelle hyödyllinen.

American Heritage Dictionary of the English Language, Fourth Edition Laaja amerikanenglannin sanakirja, ääntäminen tekstinä ja audiona, kuvia yms.

Ei kommentteja: